ناهار چي بپزم؟ را مي توان به راحتي پاسخ داد، “مرغ!”. ايراني ها در غذاهاي مختلف از مرغ استفاده مي کنند و با روش هاي طبخ مختلف از اين نوع گوشت، غذاهاي متفاوتي را تهيه مي کنند. در ادامه به بررسي غذاهايي که مي توان آنها را با گوشت مرغ آماده کرد را بررسي مي کنيم.


 باقالي پلو با مرغ: 


مگر مي شود وقتي که مي پرسيد ” ناهار چي بپزم؟”، پاي ثابت مهماني ها و عروسي ها را فراموش کنيد. باقالي پلو را مي توان همراه با مرغ، ماهيچه، ماهي و تن ماهي نيز تهيه کرد اما مي توان گفت باقالي پلو با مرغ چيز ديگري است. در تهيه اين غذا از باقالي، برنج آبکشي شده، گوشت مرغ، زعفران و ادويه هاي متنوعي استفاده مي شود.


 اکبر جوجه: 


يکي از محبوب ترين غذاهايي که با مرغ طبخ مي شود، همين اکبر جوجه است. اگر به شمال کشور سفر کرده باشيد، حتما يک بار هم که شده طعم اين غذا را چشيده ايد.


 


طرز تهيه اکبر جوجه را به شکل کامل و مفصل در يک مقاله بررسي کرده ايم، پس اگر مي خواهيد جواب کاملي براي سوال ” ناهار چي بپزم؟” دريافت کنيد، حتما به مقاله طرز تهيه اکبر جوجه مراجعه نماييد. طرز تهيه اکبر جوجه اصل گلوگاه مازندراني 2 نفره را مي توانيد در اين بخش مطالعه کرده و بياموزيد.


 زرشک پلو با مرغ:


زرشک پلو با مرغ


يکي ديگر از غذاهاي جذاب و مجلسي ايراني، زرشک پلو با مرغ است. اين غذا که طرفداران بي شماري دارد، از گوشت ران و سينه مرغ، برنج زعفراني و زرشک تهيه مي شود. البته اين غذا نيز فوت و فني هايي دارد که اگر رعايت کنيد، مي توانيد از خوردن غذايي خوش طعم و خوش مزه لذت ببريد.


 خورشت فسنجان با مرغ: 


خورشت فسنجان را مي توان هم با گوشت چرخ کرده به شکل کوفته ريزه، هم با گوشت تکه اي گوسفندي و هم با گوشت مرغ تهيه کرد. اين خورشت در کنار قيمه و قورمه سبزي،  يکي ديگر از سه ضلع خورشتي اصلي ايراني است. اين خورشت را مي توان بر حسب ذائقه به دو روش ترش و شيرين درست کرد. در تهيه اين غذا از گوشت مرغ، رب انار، گردو و ادويه هاي لازم استفاده مي شود.


 مرغ شکم پر: 


مرغ شکم پر نيز از غذا هاي خوش طعم، سالم و جذاب ايراني است که مي توان نام آن را در پاسخ به سوال ” ناهار چي بپزم؟”، مطرح کرد. در تهيه اين غذا از مواردي مثل سبزيجات معطر، هويج، سيب زميني و ادويه هايي مانند دارچين، زعفران، آب ليمو، نمک و فلفل استفاده مي شود.


آلو جنگلي، رب انار و سير نيز مي توانند طعم اين غذا را دلنشين تر از قبل کنند.


 


شما عزيزان مي توانيد بهترين مرغ شکم پر را در اين دو رسپي مطالعه نماييد.


 با گوشت ناهار چي بپزم ؟


با گوشت ناهار چي بپزم ؟


همانطور که مي دانيد، گوشت و مرغ بخشي جدا نشدني از غذاهاي ايراني هستند و مي توان پاسخ هاي متعددي از غذا هاي همراه با گوشت براي سوال ” ناهار چي بپزم؟” مادر هاي ايراني ارائه داد. انواع خورشت، غذاهاي کبابي و… مي توانند به عنوان پاسخ براي اين سوال مطرح شوند.


خورشت قيمه مجلسي:


در بخش هاي قبلي، به بررسي خورشت قيمه با قارچ پرداختيم اما همه مي دانند که طعم اصلي خورشت قيمه مربوط به گوشت خورشتي آن مي باشد. معمولا همه خانم هاي ايراني نحوه پخت قيمه را بلدند و هر يک در تهيه اين غذا نيز مدعي هستند. همانطور که مي دانيد در تهيه اين غذا، از گوشت گوسفندي يا گوساله، لپه، پياز، رب گوجه فرنگي و ليمو عماني استفاده مي شود. پس ” ناهار چي بپزم؟” ، قيمه!



اينها هم بخشي از قيمه هاي مرکز آموزش آنلاين آشپزي 1TouchFood  است که مي توانيد براي ناهار چي بپزم از آنها استفاده کنيد.


کباب:


ناهار چي بپزم؟، سوال از اين ساده تر هم مگر داريم؟! ايران و ايراني است و کباب! يکي از غذاهاي اصيل و جذاب ايراني، همين چلو کباب است. همين چلوکباب آنقدر تنوع دارد که مي توانيد وعده هاي زيادي در طول ماه را با آنها پوشش دهيد و از خوردن آنها لذت ببريد.


کباب


کباب کوبيده، کباب چنجه، جوجه کباب، کباب برگ، کباب بختياري، کباب قفقازي، کباب ترش، کباب بناب، کباب دنده، شيشليک، کباب حسيني، تاس کباب، کباب تابه اي، شامي کباب، کباب سلطاني، کباب کوبيده مرغ، کاسه کباب و کباب زردک اصفهان از دسته غذاهاي تحت عنوان کباب هستند. البته که برخي از اين غذاها فاقد گوشت گوسفندي و يا گوساله هستند اما ترجيح داديم که تمامي غذاهاي تحت عنوان کباب را يک جا جمع کنيم.


در اينجا مي توانيد ليست کاملي از انواع غذا با گوشت را مشاهده کنيد و هر کدام که باب ميلتان بود در منزل تهيه کنيد.


اگر به دنبال غذاي مجلسي براي ناهار هستيد و سوال ” ناهار چي بپزم؟” تان در مورد غذاي مهماني و مجلسي است، پيشنهاد مي شود کباب کوبيده، کباب برگ و  يا کباب سلطاني را به عنوان غذاي خود انتخاب نماييد.





در اين بخش ليست کباب هاي پيشنهادي را همراه با طرز تهيه آنها برايتان قرار مي دهيم :



شما مي توانيد هر کبابي را که خواستيد براي ناهار چي بپزم خود انتخاب کنيد.


خورشت قورمه سبزي:


شايد بتوان خورشت قورمه سبزي را نماد خورشت هاي ايراني و حتي نماد غذاهاي ايراني دانست. البته پختن اين خورشت به نحو احسن، کمي تبحر و تجربه نياز دارد و شايد اگر در پاسخ هر “ناهار چي بپزم؟” اي، بگوييد ” قورمه سبزي!”


اين غذا داراي مواد اوليه اي مانند لوبيا قرمز، سبزي هاي شنبليله، تره، گشنيز، جعفري، گوشت خورشتي و ادويه هاي لازم مي باشد. کمتر کسي وجود دارد که اين گزينه در پاسخ به ” ناهار چي بپزم!” به ذهنش خطور نکند، اما ما باز هم براي تاکيد آن را ذکر کرديم.


آموزش انواع طرز تهيه قورمه سبزي اصل 10 نوع شما را براي تهيه بيش از 10 نوع قورمه سبزي ياري مي کند.


خورشت کرفس:


يکي از آن دسته غذاهايي که حد وسط ندارد! يا از آن متنفر ايد يا آن را عاشقانه دوست داريد! همانطور که مي دانيد کرفس يکي از سبزيجات مقوي و مفيد براي بدن است، به طوري که افرادي که قصد دارند تا لاغر شوند، آب کرفس را در برنامه غذايي خود مي گنجانند.


خورش کرفس پاسخي براي ناهار چي بپزم


پس بسيار مطلوب است که از اين سبزي در برنامه غذايي خود استفاده کنيم و چه چيزي بهتر از خورشت کرفس! طريقه پخت خورشت کرفس نيز تقريبا مشابه خورشت قورمه سبزي است. به همين علت است که برخي از کساني که از اين خورشت متنفر اند، آن را قورمه سبزي made in China مي خوانند! اما در پايان، بايد حق را بگوييم، اين غذا نيز يکي از خوش مزه ترين و جذاب ترين غذاهاي ايراني است و نبايد از اين غذا به سادگي عبور کرد.


آب گوشت (ديزي):


تخت قهوه خانه ها، پياز در کنار کاسه ديزي و خرد کردن نان! ديزي يکي از اصيل ترين، نوستالژيک ترين و جذاب ترين غذا هاي ايراني است. ترکيب گوشت گوسفندي استخوان دار، نخود، لوبيا وسيب زميني به همراه ادويه هاي مثل رب گوجه فرنگي و فلفل، يکي از به يادماندني ترين و مهم ترين غذاهاي ايراني به ارمغان آورده است.


طرز تهيه اين غذا نيز به شدت ساده و آسان است و شما مي توانيد آن را بار بگذاريد و به ساير کار هاي خود برسيد تا به خوبي جا بيافتد! آبگوشت نيز پاسخ دور از ذهني براي ” ناهار چي بپزم؟” نبود، اما با اشاره به آن قصد داشتيم تا وزن ايراني بودن ليست پيشنهادي خود را بيشتر کنيم.


در اين بخش ليست ديزي هاي پيشنهادي را همراه با طرز تهيه آنها برايتان قرار مي دهيم :


غذا بدون گوشت براي ناهار چي بپزم


غذا بدون گوشت براي ناهار چي بپزم


برخي از افراد که داراي رژيم گياه خواري هستند، حتي بيشتر از ساير افراد براي پاسخ به سوال ” ناهار چي بپزم؟” دچار مشکل مي شوند. در ابتداي ليست پيشنهادي خود، چند غذاي ساده بدون گوشت را براي اين عزيزان آورده ايم.


بورک اسفناج:


مواد اصلي تشکيل دهنده بورک اسفناج، پنير، پياز و اسنفاج هستند که روي چند لايه پنير يوفکا قرار مي گيرند.


همانطور که اشاره شدف گوشت در اين غذا جايي ندارد و دوستاني که گياه خوار هستند به راحتي مي توانند اين غذا را براي خود آماده و سرو کنند.


کشک بادمجان:


از ديگر غذاهاي خوش طعم و محبوب ايراني که در مواد اوليه آن گوشت ديده نمي شود، کشک بادمجان است. در تهيه اين غذا با توجه به ذائقه خود مي توانيد، بادمجان را به صورت کبايي، آبپز و يا سرخ کرده آماده نماييد. ديگر موادري که براي تهيه اين غذا لازم است، کشک، پياز داغ و نعنا داغ مي باشند.


خورشت قيمه با قارچ:


خورشت قيمه غذايي اصيل و خوش طعم ايراني است که حتي مي توانيد آن را بدون گوشت و همراه با قارچ نيز تهيه نماييد و از خوردن آن لذت ببريد. از مواد اوليه اين غذا مي توان به پياز، لپه، قارچ، رب گوجه فرنگي و سيب زميني اشاره کرد. ادويه هايي مانند زعفران، دارچين و گلاب نيز مي توانند طعم اين غذا را بهبود ببخشند.


دمي گوجه يا همان استانبولي پلو:


يکي ديگر از غذا هاي بدون گوشتي که مي توانيد به راحتي و در زمان کم براي ناهار آماده کنيد، دمي گوجه يا همان استانبولي پلو مي باشد. اين غذا در عين سادگي بسيار خوشمزه است و طرفداران پر و پا قرص خود را دارد. در تهيه اين غذا از مواد اوليه اي مانند برنج، گوجه فرنگي يا رب گوجه فرنگي، پياز، سيب زميني و ادويه هاي مختلف استفاده مي شود. پس مي توان اين غذا را پاسخي مناسب براي “ناهار چي بپزم؟”، افراد داراي رژيم فاقد گوشت دانست.


غذا با گوشت چرخ کرده جواب ناهار چي بپزم


غذا با گوشت چرخ کرده جواب ناهار چي بپزم


در اين بخش از ليست پيشنهادي و پاسخ به سوال ” ناهار چي بپزم”، قصد داريم غذاهايي که در طبخ آنها گوشت چرخ کرده به کار مي رود را مورد بررسي قرار دهيم.


کوفته تبريزي:


کوفته تبريزي همانطور که از نامش پيداست، غذاي محلي شهر تبريزي است و آذري زبان هاي عزيز تبحر خاصي در پخت اين غذاي لذيذ و خوش طعم دارند. در تهيه اين غذا از مواردي مثل گوشت چرخ کرده با لپه، بلغور، برنج و پياز استفاده مي شود. سبزي هاي معطر مانند مرزه، رب گوجه فرنگي، زعفران و فلفل سياه نيز از افزودني ها و چاشني هاي اين غذا به شمار مي روند.


البته فرايند درست کردن و تهيه اين غذا کمي زمان بر است و مهارت خاصي را نيز طلب مي کند اما درست کردن آن نيز خالي از لطف نيست. با اين حال که پختن اين غذا کمي سخت و زمان بر است، اما اگر کسي از شما پرسيد ” ناهار چي بپزم؟”، بي درنگ بگوييد کوفته تبريزي! طرز تهيه کوفته تبريزي اصل خوشمزه براي 6 نفر را حتما مطالعه نماييد.


لازانيا با گوشت چرخ کرده:


براي ناهار و در جواب ” ناهار چي بپزم؟” مادران، لازانيا با گوشت چرخ کرده مي تواند پاسخي در خور باشد! اين غذا که با سس گوشت مخصوص که بين چند لايه پاستاي ورقه اي قرار دارد، درست مي شود، مي تواند حتي کودکان بد غذا و ايراد گير را نيز به خوردن کامل وعده ناهار وادار کند. در تهيه اين غذا از قارچ، ادويه هاي مختلف مانند اويشن ، فلفل سياه و چند نوع پنير استفاده مي شود.


عدس پلو:


” ناهار چي بپزم؟”، جواب ساده است: ” عدس پلو!”. يکي از غذا هاي خوشمزه و مجلسي که مي توان با استفاده از گوشت چرخ کرده تهيه کرد، همين عدس پلو مي باشد. در تهيه اين غذا از برنج آبکش شده، کشمش، عدس، گوشت چرخ کرده و پياز استفاده مي کنند. اين غذاي خوش طعم، همواره يکي از پاي ثابت هاي نذورات بوده است و مي توان آن را غذايي نوستالژيک نيز ناميد. اگر شما نيز از طرفداران عدس پلو هستيد، مي توانيد آن را به عنوان ناهار براي خود و اطرافيانتان آماده کنيد.


در اينجا مي توانيد ليست کاملي از انواع غذا با گوشت چرخ کرده را مشاهده کنيد و هر کدام را که تمايل داشته باشيد انتخاب کنيد.


ناهار چي بپزم با نان؟


ناهار چي بپزم با نان؟


آش رشته:


آش رشته يکي از غذاهاي معتبر خانگي ايراني است که از رشته‌هاي کوتاه و سبزي‌هاي خوشمزه آش (معمولاً گشنيز و تره و … ) تهيه مي‌شود. اين غذا اغلب در ايام خاصي مانند ايام عيد نوروز يا جشن‌هاي خانوادگي تهيه مي‌شود.


 

ميدوني اتميل خوشمزه چيجوري درست ميشه

براي ناهار چي درست کنيم

گوشت ,ناهار ,تهيه ,کباب ,خورشت ,ايراني ,براي ناهار ,قورمه سبزي ,خورشت قيمه ,غذاهاي ايراني ,کوفته تبريزي ,ترين غذاهاي ايراني
مشخصات
آخرین جستجو ها