معرفي


اوتميل يکي از غذاهاي محبوب ايراني است که با ترکيب مواد اوليه ساده ولي معطر و لذيذ، به يک غذاي دلپذير و محبوب تبديل مي‌شود. اين دسر که اصالتاً جزء فرهنگ غذايي ايران محسوب مي‌شود، در ميان مردم به خصوص در مراسمات و جشن‌ها به عنوان يک دسر شيک و خاص شناخته مي‌شود.


تاريخچه


اصولاً اوتميل از دوره‌هاي قديم به عنوان يک دسر محلي مورد توجه مردم بوده است. نام اين دسر از کلمه "اوتميل" به معناي آب گلاب، به دليل استفاده از گلاب در ترکيب آن نشات گرفته است. ابتدا به عنوان يک دسر محلي در مناطق مختلف کشور معروف بوده و با گذر زمان و تاثير فرهنگ‌ها به يکي از مهم‌ترين دسرهاي مهماني‌ها و مراسمات تبديل شده است.


تهيه اوتميل


مواد لازم



  • 2 ليوان برنج

  • 1 ليوان شکر

  • نصف ليوان گلاب

  • نصف ليوان آب

  • 2 قاشق غذاخوري روغن مايع


 

ميدوني اتميل خوشمزه چيجوري درست ميشه

براي ناهار چي درست کنيم

ليوان
مشخصات
آخرین جستجو ها